Festmad

Bodils Landkøkken

Hovedretter


  • Helstegt oksefilet m. bagte rødløg, smørsauteret grønsager, kartoffelbåde, rødvinssauce


  • Kalvesteg a la hubertus m. waldorffsalat, brune & hvide kartofler, timianstegte gulerødder, tyttebær, vildtsauce.


  • Helstegt vildsvin m. svampesaute, broccoli, tranebær, pommesrøsti, vildtsauce


  • Braiseret kalvefilet m. broccolisouffle, pandestegte tomater, pommesrisoles, svampesauce


  • Gammeldags oksesteg m. glaseret mini løg, gulerødder, bønner, surt, hvide kartofler, oksestegssauce


  • Braiseret kalveculotte m. baconsvøbte porrer, grilltomat, pommesfrance, sauce


  • Orangemarineret andebryst m. babymajs, sukkersnaps ærter, honningristet kartofler, skysauce


  • Perlehønebryst m. spinat souffle, frittede selleri, ristet kartofler, estragon sauce




  • Ekstra tillæg pr. cou. kr. 45,-


  • Helstegt Oksemørbrad med ½ bagekartoffel, ratatouillegrønsager m. tomat, bordelaisesauce eller andet valgfri tilbehør


  • Helstegt dyreryg. Serveres med årstidens garniture og efter ønsker

Desserter

         

  • Hj. Dajm is m.  friske frugter


  • Karamel is m. knuste cantuccini, frugt


  • Hj. jordbær is m. chokoladesauce, friske frugter


  • Hj. Nødde kurve m. vaniljeis og sorbet is, friske frugter


  • Hj. chokolade is m. friske frugter


  • Pære kage m. friske frugter og sorbet is


  • Cremé  brulee  m. bær symfoni.


  • Hj. Baileys is  m. jordbær


  • Chokolade mousse, m. jordbær coullis.


  • Hj. lakrids is, m. appelsin salat.


  • Gateau Marcel, fransk chokolade kage m. bærcollis


  • Rabarber trifli m. marcinpan makroner, portvin, flødeskum


  • Hj. kirsebær is m. chokolade stykker.

                         

  • Hvid chokolade mousse med chokolade kage og friske bær


  • Hj. Oreo is med hindbær


  • Italiensk citron tærte m. bastogne bund















Her kan vælges

Forret - Hovedret - Dessert - Natmad

Natmad

  • Der kan vælges mellem følgende supper:


  • Asparges suppe m. kødboller, Gullaschsuppe, Løgsuppe, Tomat suppe m. bacon, Karrysuppe m. kylling


  • Frikadeller m. kold  kartoffelsalat


  • Biksemad m. spejlæg og rødbeder


  • Høns i tarteletter


  • Pålægs bord m. brød og smør


  • Bøf sandwich m. alt det gode


  • Ribbensstegs sandwich m. tilbehør


  • Æggekage m. bacon, purløg, tomat, rugbrød

 Forretter


  • Varmrøget laks m. dilddressing, rejer, brød


  • Pesto marineret laks m. revet parmesan m. blomkålspure, brød


  • Hvidfisk a la Hønske m. varm hummersauce, brød


  • Aspargesmousse i laksesvøb m. avocoda dressing, brød


  • Røget Culotte m. tyttebærsalat, asparges, brød


  • Havets guf, 4 slags fisk m. dilddressing, brød


  • Røget hellefisk, m. marineret rejesalat, brød


  • Honning stegt laks m. nødder & ruccola salat, brød


  • Varmrøget hellefisk m. peberod - tyttebær salat,  brød ( sæson )


  • Italiensk Carpacio og Parma skinke m.  asparges, parmesan, bruscheta brød                   


  • Sukkersaltet torsk m. stegt rødbede m. rygeoste creme, spørd grønkål samt brød


  • Tapas tallerken m. luftørret skinke m. pesto, marinerede tigerrejer m. aiola,

andepate m. cornichons


  • Ovnbagt laks m. hampefrø & blåbirkes m. esdragon creme, salat, brød


  • Rå marineret laks m. lime, spinat / asparges fyld m. dressing & parmesan, brød


Bodils Landkøkken, Hønskevejen 4, 4130 Viby Sj, Tlf., 21 29 27 52

CVR. 21319988

cafe@bodilsmad.dk

Copyright © All Rights Reserved