Festmad

 

Her kan vælges

Forret - Hovedret - Dessert - Natmad

Forretter

 

  • Varmrøget laks m. dilddressing, rejer, brød

 

  • Pesto marineret laks m. revet parmesan m. blomkålspure, brød

 

  • Hvidfisk a la Hønske m. varm hummersauce, brød

 

  • Aspargesmousse i laksesvøb m. avocoda dressing, brød

 

  • Røget Culotte m. tyttebærsalat, asparges, brød

 

  • Havets guf, 4 slags fisk m. dilddressing, brød

 

  • Røget hellefisk, m. marineret rejesalat, brød

 

  • Honning stegt laks m. nødder & ruccola salat, brød

 

  • Varmrøget hellefisk m. marineret rejer, salat, brød ( sæson )

 

  • Italiensk Carpacio og Parma skinke m. asparges, parmesan, bruscheta brød

 

  • Sukkersaltet torsk m. stegt rødbede m. rygeoste creme, spørd grønkål samt brød

 

  • Gratineret sejfilet m. mandel, dressing, brød

 

  • Røget laks rullet m. krebsehaler, dressing, brød

 

  • Rå marineret laks m. lime, spinat / asparges fyld m. dressing & parmesan, brød

Desserter

  • Hj. Dajm is m. friske frugter

 

  • Hj. jordbær is m. chokoladesauce, friske frugter

 

  • Hj. Nødde kurve m. vaniljeis og sorbet is, friske frugter

 

  • Hj. chokolade is m. friske frugter

 

  • Pære kage m. friske frugter og sorbet is

 

  • Cremé brulee m. bær symfoni.

 

  • Hj. Baileys is m. jordbær

 

  • Chokolade mousse, m. jordbær coullis.

 

  • Hj. lakrids is, m. appelsin salat.

 

  • Hj. kirsebær is m. chokolade stykker.

  • Hvid chokolade mousse med chokolade kage og friske bær

 

  • Hj. Oreo is med hindbær

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natmad

  • Der kan vælges mellem følgende supper:

 

  • Asparges suppe m. kødboller, Gullaschsuppe, Løgsuppe, Tomat suppe m. bacon, Karrysuppe m. kylling

 

  • Frikadeller m. kold kartoffelsalat

 

  • Biksemad m. spejlæg og rødbeder

 

  • Høns i tarteletter

 

  • Pålægs bord m. brød og smør

 

  • Bøf sandwich m. alt det gode

 

  • Ribbensstegs sandwich m. tilbehør

 

  • Æggekage m. bacon, purløg, tomat, rugbrød

Hovedretter

 

  • Helstegt oksefilet m. bagte rødløg, smørsauteret grønsager, kartoffelbåde, rødvinssauce

 

  • Kalvesteg a la hubertus m. waldorffsalat, brune & hvide kartofler, timianstegte gulerødder, tyttebær, vildtsauce.

 

  • Helstegt vildsvin m. svampesaute, broccoli, tranebær, pommesrøsti, vildtsauce

 

  • Braiseret kalvefilet m. broccolisouffle, pandestegte tomater, pommesrisoles, svampesauce

 

  • Gammeldags oksesteg m. glaseret mini løg, gulerødder, bønner, surt, hvide kartofler, oksestegssauce

 

  • Braiseret kalveculotte m. baconsvøbte porrer, grilltomat, pommesfrance, sauce

 

  • Orangemarineret andebryst m. babymajs, sukkersnaps ærter, honningristet kartofler, skysauce

 

  • Perlehønebryst m. spinat souffle, frittede selleri, ristet kartofler, estragon sauce

 

  • Ekstra tillæg pr. cou. nr. 9 – 10… kr. 45,-

 

  • Indbagt oksemørbrad med ½ bagekartoffel, ratatouillegrønsager m. tomat, bordelaisesauce

 

  • Helstegt dyreryg. Serveres med årstidens garniture og efter ønsker

 

Bodils Landkøkken, Hønskevejen 4, 4130 Viby Sj, Tlf., 21 29 27 52

CVR. 21319988

cafe@bodilsmad.dk

Copyright © All Rights Reservedv