Menuer

      Bodils Landkøkken

Her kan vælges

Forret - Hovedret - Dessert - Natmad

Desserter

         

  • Hj. Dajm is m.  friske frugter


  • Karamel is m. knuste cantuccini, frugt


  • Hj. jordbær is m. chokoladesauce, friske frugter


  • Hj. Nødde kurve m. vaniljeis og sorbet is, friske frugter


  • Hj. chokolade is m. friske frugter


  • Pære kage m. friske frugter og sorbet is


  • Cremé  brulee  m. bær symfoni.


  • Hj. Baileys is  m. jordbær


  • Chokolade mousse, m. jordbær coullis.


  • Hj. lakrids is, m. appelsin salat.


  • Gateau Marcel, fransk chokolade kage m. bærcollis


  • Rabarber trifli m. marcinpan makroner, portvin, flødeskum


  • Hj. kirsebær is m. chokolade stykker.

                         

  • Hvid chokolade mousse med chokolade kage og friske bær


  • Hj. Oreo is med hindbær


  • Italiensk citron tærte m. bastogne bund



 

Forretter


  • Varmrøget laks m. dilddressing, rejer, brød
  • Pesto marineret laks m. revet parmesan m. blomkålspure, brød
  • Hvidfisk a la Hønske m. varm hummersauce, brød
  • Aspargesmousse i laksesvøb m. avocoda dressing, brød
  • Røget Culotte m. tyttebærsalat, asparges, brød
  • Havets guf, 4 slags fisk m. dilddressing, brød
  • Røget hellefisk, m. marineret rejesalat, brød
  • Honning stegt laks m. nødder & ruccola salat, brød
  • Varmrøget hellefisk m. peberod - tyttebær salat,  brød ( sæson )
  • Italiensk Carpacio og Parma skinke m.  asparges, parmesan, bruscheta brød                   
  • Sukkersaltet torsk m. stegt rødbede m. rygeoste creme, spørd grønkål samt brød
  • Tapas tallerken m. luftørret skinke m. pesto, marinerede tigerrejer m. aiola,  andepate m. cornichons
  • Ovnbagt laks m. hampefrø & blåbirkes m. esdragon creme, salat, brød
  • Rå marineret laks m. lime, spinat / asparges fyld m. dressing & parmesan, brød








Natmad

  • Der kan vælges mellem følgende supper:


  • Asparges suppe m. kødboller, Gullaschsuppe, Løgsuppe, Tomat suppe m. bacon, Karrysuppe m. kylling


  • Frikadeller m. kold  kartoffelsalat


  • Biksemad m. spejlæg og rødbeder


  • Høns i tarteletter


  • Pålægs bord m. brød og smør


  • Bøf sandwich m. alt det gode


  • Ribbensstegs sandwich m. tilbehør


  • Æggekage m. bacon, purløg, tomat, rugbrød

Hovedretter


  • Helstegt Oksefilet m. bagte rødløg, smørsauteret grønsager, kartoffel ala Høsnke, rødvinssauce
  • Kalvesteg a la hubertus m. waldroffsalat, timian stegte gulerødder, brune og hvide kartofler, tyttebær, vildtsauce.
  • Helstegt Vildsvin m. svampesaute, broccoli, tranebær, pommesrøsti, vildtsauce
  • Braiseret Kalvefilet m. broccolisouffle, pandestegte tomater, pommesrisoles, svampesauce
  • Gammeldags Oksesteg m. glaseret mini løg, gulerødder, bønner, surt, hvide kartofler, oksestegssauce
  • Braiseret Kalve culotte m. baconsvøbte porrer, grilltomat, pommesfrance, sauce


  • Orangemarineret Andebryst m. babymajs, sukkersnaps ærter, honningristet kartofler, skysauce
  • Perlehønebryst m. spinat souffle, frittede selleri, ristet kartofler, estragon sauce



  • Ekstra tillæg pr. cou. nr. 9 – 10… kr. 45,-
  • Helstegt Oksemørbrad med ½ bagekartoffel, ratatouillegrønsager m. tomat, bordelaisesauce eller valgtfrit tilbehør efter jeres ønske
  • Helstegt dyreryg. Serveres med årstidens garniture og efter ønsker


Bodils Landkøkken, Hønskevejen 4, 4130 Viby Sj, Tlf., 21 29 27 52

CVR. 21319988

cafe@bodilsmad.dk

Copyright © All Rights Reserved