Menuer

 

Bodils Landkøkken, Hønskevejen 4, 4130 Viby Sj, Tlf., 21 29 27 52

CVR. 21319988

cafe@bodilsmad.dk

Copyright © All Rights Reservedv

Her kan vælges

Forret - Hovedret - Dessert - Natrmad

Desserter

  • Hj. Dajm is m. friske frugter

 

  • Hj. Jordbær is m. chokoladesauce, friske frugter

 

  • Hj. Nødde kurve m. vaniljeis og sorbet is, friske frugter

 

  • Hj. Chokolade is m. friske frugter

 

  • Pære kage m. friske frugter og sorbet is

 

  • Cremé Brulee m. bær symfoni.

 

  • Baileys is m. jordbær

 

  • Chokolade mousse, m. jordbær coullis.

 

  • Hj. Lakrids is, m. appelsin salat.

 

  • .Hj. Kirsebær is m. chokolade stykker.

  • Hvid Chokolade mousse med Chokolade kage og friske bær

 

  • Hj. Oreo is m. hindbær

 

 

Forretter

 

  • Varmrøget laks m. dilddressing, rejer, brød

 

  • Pesto marineret laks m. revet parmesan m. blomkålspure, brød

 

  • Hvidfisk a la Hønske m. varm hummersauce, brød

 

  • Aspargesmousse i laksesvøb m. avocoda dressing, brød

 

  • Røget Culotte m. tyttebærsalat, brød

 

  • Havets guf 4 slags fisk, m. dilddressing, brød

 

  • Røget hellefisk, m. marineret rejesalat, brød

 

  • Honning stegt laks m. ruccola salat, brød

 

  • Varmrøget Hellefisk m. marineret rejer, salat, brød( sæson )

 

  • Italiensk Carpacio og Parma skinke m. asparges, parmesan, bruseeta brød

 

  • Gratineret fisk på kartoffelbund, dressing, brød

 

  • Gratineret sejfilet m. mandel, dressing brød

 

  • Røget Laks rullet m. krebsehaler, dressing, brød

 

  • Rå marineret laks m. lime, spinat / asparges fyld m. drressing & parmeasan, brød

 

 

 

 

 

 

 

Hovedretter

 

  • Helstegt Oksefilet m. bagte rødløg, smørsauteret grønsager, kartoffel ala Høsnke, rødvinssauce

 

  • Kalvesteg a la hubertus m. waldroffsalat, timian stegte gulerødder, brune og hvide kartofler, tyttebær, vildtsauce.

 

  • Helstegt Vildsvin m. svampesaute, broccoli, tranebær, pommesrøsti, vildtsauce

 

  • Braiseret Kalvefilet m. broccolisouffle, pandestegte tomater, pommesrisoles, svampesauce

 

  • Gammeldags Oksesteg m. glaseret mini løg, gulerødder, bønner, surt, hvide kartofler, oksestegssauce

 

  • Braiseret Kalve culotte m. baconsvøbte porrer, grilltomat, pommesfrance, sauce

 

  • Orangemarineret Andebryst m. babymajs, sukkersnaps ærter, honningristet kartofler, skysauce

 

  • Perlehønebryst m. spinat souffle, frittede selleri, ristet kartofler, estragon sauce

 

  • Ekstra tillæg pr. cou. nr. 9 – 10… kr. 45,-

 

  • Indbagt Oksemørbrad med ½ bagekartoffel, ratatouillegrønsager m. tomat, bordelaisesauce

 

  • Helstegt dyreryg. Serveres med årstidens garniture og efter ønsker

Natmad

  • Der kan vælges mellem følgende supper:

 

  • Asparges suppe m. kødboller, Gullaschsuppe, Løgsuppe, Tomat suppe m. bacon, Karrysuppe m. kylling

 

  • Frikadeller m. kold kartoffelsalat

 

  • Biksemad m. spejlæg og rødbeder

 

  • Høns i tarteletter

 

  • Pålægs bord m. brød og smør

 

  • Bøf sandwich m. alt det gode

 

  • Ribbensstegs sandwich m. tilbehør

 

  • Æggekage m. bacon, purløg, tomat, rugbrød