Bodils historie


Lidt historie om landkøkkenet, cafeen og  Bodil!


Cafeen er en nostalgisk cafe fyldt med minder fra vores forældres og bedsteforældres tid. Vi værner om vores gæster og sørger for at alle gæster føler sig godt tilpas i fortiden.


I vores cafe kan der afholdes alle former for familie fester, barnedåber, konfirmationer fødselsdage, bryllupper. Vi kan arrangere møder, kurser m.m. Alle former for udflugter, busturer, MC ture m.m. Vi hjælper gerne med forslag og ønsker


Landkøkkenet er et klassisk køkken med brug af de bedste råvarer.  Vi tilpasser alle ønsker med vores viden og faglig stolthed.


Bodil, er uddannet butikslagter i Københavns bedste slagter butik tilbage i 1989, slagter Ryholt på Værnedamsvej. Bodil modtag bronzemedalje af Dronning Margrethe for veludført svendeprøve på Københavns rådhus efter indstilling af slagteri skolen samt Københavns slagterlaug.


Bodil har forpagtet Ramsømagle forsamlingshus i 15 år,  fra 1999 -2014, hvor det er blevet til over 1000 arrangementer i form af familie fester, koncerter m.m.


D. 1 Nov 2014, startede Bodil "Bodils landkøkken & cafe" som er beliggende i fru Hansens have, som Gitte er ejer af. Gitte og Bodils har altid haft et godt samarbejde, og Gitte har leveret alle blomsterdekoationer til forsamlingshuset.

Et nyt koncept blev født med endnu et samarbejde af hver deres speciale under samme tag.

Desværre er fru Hansens have lukket da Gitte er syg.


Bodils landkøkken forsætter uændret med alle forskellige slags arrangementer såsom vores torsdags flæsk samt wienerschnitzel samt mange private arrangementer.

Bodils landkøkken & cafe leverer også mad ud af huset og hjælper gerne ved store arrangementer med personale osv.


Bodils Landkøkken


Bodils Landkøkken, Hønskevejen 4, 4130 Viby Sj, Tlf., 21 29 27 52

CVR. 21319988

cafe@bodilsmad.dk

Copyright © All Rights Reserved