Menuer

Her vælges:

Forret - Hovedret - Dessert - Natmad

 Natmad, serveret fra buffet


       Der kan vælges mellem følgende supper:

  • Asparges suppe m. kødboller Gullaschsuppe
  • Løgsuppe
  • Tomat suppe m. bacon
  • Karrysuppe m. kylling


  • Frikadeller m. kold  kartoffelsalat


  • Biksemad m. spejlæg og rødbeder


  • Høns i tarteletter


  • Pålægs bord m. brød og smør


  • Bøf sandwich m. alt det gode


  • Ribbensstegs sandwich m. tilbehør


  • Æggekage m. bacon, purløg, tomat, rugbrød


  • "RØDE PØLSER" m. alt det gode tilbehør.

Forretter, serveret ved bordet.


  • Varmrøgede laks, klassikeren, m. dilddressing, rejer, brød.


  • Varmrøgede laks, m. syltøt rødløg, rygeoste crem, rugbrøds chips.


  • Pesto marineret laks m. revet parmesan m. blomkålspure, brød.


  • Hvidfisk a la Hønske m. varm hummersauce, brød


  • Aspargesmousse i laksesvøb m. avocoda dressing, brød


  • Røget Culotte m. tyttebærsalat, asparges, brød


  • Havets guf, 4 slags fisk m. dilddressing, brød


  • Røget hellefisk, m. marineret rejesalat, brød


  • Dampet laks m. mascapone peber creme m. tigerrejer, sprød grønkål, brød


  • Honning stegt laks m. nødder & ruccola salat, brød


  • Varmrøget hellefisk m. peberod - tyttebær salat,  brød ( sæson )


  • Italiensk Carpacio og Parma skinke m.  asparges, parmesan, bruscheta brød.



  • Bagt laks m. sesam, lime creme, tomat salat, brød

  • Sukkersaltet torsk m. stegt rødbede m. rygeoste creme, spørd grønkål samt brød


  • Tapas tallerken m. luftørret skinke m. pesto, marinerede tigerrejer m. aiola, pate m. cornichons


  • Ovnbagt laks m. hampefrø & blåbirkes m. esdragon creme, salat, brød


  • Rå marineret laks m. lime, spinat/asparges fyld m. dressing & parmesan, brød.


  • Persillebagt hellefisk, m. perlebyg, fennikel, persilleolie, brød.


  • Asparges panna cotta, stegte kammusling, syltede løg, brød

 

  • Jordskokkesuppe m. bacon knas, persilleolie samt brød










  Desserter, serveret ved bordet

         

  • Hj. Dajm is m.  friske frugter


  • Karamel is m. knuste cantuccini, frugt


  • Hj. jordbær is m. chokoladesauce, friske frugter


  • Hj. Nødde kurve m. vaniljeis og sorbet is, friske frugter


  • Hj. chokolade is m. friske frugter


  • "Jordbær med fløde " jordbær suppe m. vanilie is & brændte mandler


  • Islagkage på nøddebund med solbærswirl og mørk callebaut chokolade


  • Islagkage på chokoladekiksebund med romkugle is


  • Isbombe med mynte is og mørk callebaut chokolade


  • Cremé  brulee  m. bær symfoni.


  • Hj. Baileys is  m. jordbær


  • Chokolade mousse, m. jordbær coullis.


  • Hj. lakrids is, m. appelsin salat.


  • Gateau Marcel, fransk chokolade kage m. bærcollis


  • Rabarber trifli m. marcinpan makroner, portvin, flødeskum


  • Hj. kirsebær is m. chokolade stykker.

                         

  • Hvid chokolade mousse med chokolade kage og friske bær


  • Hj. Oreo is med hindbær


  • Italiensk citron tærte m. bastogne bund



 

    Hovedretter, fad servering.


  • Helstegt Oksefilet m. bagte rødløg, smørsauteret grønsager, kartoffel ala Hønske, rødvinssauce & bearnaisesauce


  • Kalvesteg a la hubertus m. waldroffsalat, timian stegte gulerødder, brune og hvide kartofler, tyttebær, vildtsauce.


  • Helstegt Vildsvin m. svampesaute, glaserede rodfrugter, tranebær, pommesrøsti, vildtsauce


  • Braiseret Kalvefilet m. broccolisouffle, pandestegte tomater, pommesrisoles, svampesauce


  • Gammeldags Oksesteg m. glaseret mini løg, gulerødder, bønner, surt, hvide kartofler, oksestegssauce


  • Braiseret Kalve culotte m. baconsvøbte porrer, grilltomat, pommesfrance, sauce


  • Orangemarineret Andebryst m. babymajs, sukkersnaps ærter, honningristet kartofler, skysauce


  • Perlehønebryst m. spinat souffle, frittede selleri, ristet kartofler, estragon sauce



  • Helstegt Oksemørbrad med ½ krydder bagekartoffel, ratatouillegrønsager m. tomat, bordelaisesauce eller valgtfrit tilbehør efter jeres ønske                                    Ekstra tillæg pr. cou. kr. 45,-


  • Helstegt dyreryg.                                                                Serveres med årstidens garniture og efter ønsker. Ekstra tillæg pr. cou. kr. 45,-